Välkommen till Faleijs Finest gästbok
Innan du skriver i gästboken på Falejs Finest: läs dessa regler!
Inlägg som bryter mot uppförandekoden raderas av redaktionen, och upprepade överträdelser innebär att skribenten stängs av från gästboken – allt för att vi ska få en bra diskussion och ett tonläge som lever upp till devisen ”en samling supportrar med stil och finess”.

Välj kategori nedan för att skriva ett inlägg


Namn: Text:
Namn: Pelle
Skickat: 23:17 - tis 22 okt 2019
MG:

Jag vet inte om det är så klokt, för mig verkar det inte som att han förstått hur det fungerar. Det är inte robotar det handlar om som kan välja att växla upp om de bara vill. Ingen vill självfallet spela dåligt; de har egna karriärer att tänka på och måste såklart alltid göra sitt bästa också med tanke på åren som kommer.

När det har låst sig så har det låst sig och det kan vara oerhört svårt att bryta utan en katalysator som medför någon typ av ändring. Det är i varje fall inte bara att bestämma sig för att, i nästa match då jä-r ska det se helt annorlunda ut. Det är proffs och de försöker. Jag lovar.

Namn: MG
Stad: Åstnor
Skickat: 15:42 - tis 22 okt 2019
Kloka inlägg som vanligt AH!

Namn: AH
Skickat: 15:13 - tis 22 okt 2019
naiso:
Precis, så kan man också säga men då har dom två val (för det gäller ju dom etablerade spelarna). Antingen viker man ner sig eller så tar man nya tag och växlar upp till den nivå som finns där någonstans!

Namn: naiso
Skickat: 13:10 - tis 22 okt 2019
AH, samtidigt säger man också att dom som är inte duger. Vi får se hur det är med bäst före datumet.

Namn: AH
Skickat: 08:56 - tis 22 okt 2019
Utflyttad:
Helt sant! Fogström är nog inte den spelare som han var som bäst men det är samma skalle och en pådrivare på isen. Det är ett tecken till dom andra bärande spelarna att nivån inte uppfyller förväntningarna vad gäller att få med sig de yngre orutinerade. Dom har fullt upp med att dribbla omkring själva och tycks inte kunna bära rollen. Vi får se hur dessa tar detta!

Namn: Utflyttad
Skickat: 17:23 - mån 21 okt 2019
Man måste ge NF en ärlig chans att visa att han tillför laget och just nu så tror jag att han kan tillföra stabilitet.
Men, symbolvärdet är nästan större. Detta var ändå ett tecken på att ledningen insett allvaret och att säga "hoppas det lossnar snart" får en mer undanskymd roll som idé i fortsättningen.
Heder att man nu börjar agera!

Namn: Konny
Skickat: 16:01 - mån 21 okt 2019
Venjan>
De sex miljonerna är en buffert för att kompensera eftersläpande kostnader vid degraderingen, och för att fallet inte ska bli lika stort när publikintäkter, sponsorpengar och teveintäkter sjunker – det är inte pengar som klubben kan gå ut och shoppa spelare för. Och att börja talla på det egna kapitalet för att köpa spelare man inte har råd med är precis sådant som gör att klubbar gör konkurs eller tvångsnedflyttas.
Det står självklart var och en fritt att ha synpunkter på MIKs spelartrupp. Men att klubben har kontrakterat relativt billiga spelare visar bara att klubbledningen är ansvarsfull och inte äventyrar föreningens verksamhet.

Namn: hassep
Skickat: 15:30 - mån 21 okt 2019
Visst finns det spelare på marknaden som är lediga.
Venjan gav ju ett förslag på en helt ok spelare som jag tycker att klubben skulle kunna titta på. Nu verkar det som Mora är inne på budget spåret billigt och gärna bra. Kvalité kostar även när det gäller bra hockeyspelare.

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 14:49 - mån 21 okt 2019
konny>Om inte jag minns fel så fick Mora runt 6 mille av Leksand när man åkte ner,var är dom pengarna.Plus man hade ett eget kapital

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 14:36 - mån 21 okt 2019
hassep>
Vilka spetsspelare finns ute på marknaden som MIK skulle kunna ha råd med?

Namn: hassep
Skickat: 12:54 - mån 21 okt 2019
Ola...tycker du att han har lyckats så här långt? Jag är inte alls imponerad av det jobb han gör, du kanske är det. Det är bara att titta på laget insats så här långt.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 12:35 - mån 21 okt 2019
hassep>
Det låter som du tror att du skulle göra ett bättre jobb som sportchef än vad Iversen gör.

Namn: Konny
Skickat: 11:28 - mån 21 okt 2019
venjan>
Du som i flera inlägg klagar på att Mora köper för billiga spelare - vilka pengar tycker du att de ska handla för? Dina? Mina? Någon annans?

Namn: hassep
Skickat: 10:13 - mån 21 okt 2019
37 år gammal före detta SHL-spelare som varat ner i Forshaga. Jag är inte imponerad. Det finns andra spelare att värva. Jag förstår inte hur ledningen i klubben tänker. Riktiga spetsspelare behövs nu inte några som har varvat ner och har karriären bakom sig.

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 10:01 - mån 21 okt 2019
fogström ,var det dä bästa dom fick tag i ,man börjar undra vad dom tänker med.Fick inget nytt kontrakt i Norge ,skulle sluta med ålderns rätt.Kanske spelar gratis ,helt enligt moras linje ,Så billig som möjligt .Man måste värva efter dagens kunskap och skicklighet inte 10 år tillbaks

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 09:38 - mån 21 okt 2019
Toppen med Niklas Fogström,även om det bara gäller 6 matcher. Fler såna initiativ tack!

Namn: Konny
Skickat: 08:13 - mån 21 okt 2019
HakanOlsen>
1. Du har skrivit din gratulation till Almtuna i fel gästbok, det här är Mora IK.
2. Du har skrivit ditt inlägg under fliken "Trupp", och jag kan inte koppla Almtunas seger till Mora IKs trupp.
3. Det är förstås rent slarv och inte avsiktligt, men du har skrivit ditt inlägg flera gånger.

Ergo (och det gäller flera av oss): fundera på om inläggen är relevanta och skriv dem på rätt sida, under rätt flik, innan du/ni/vi publicerar.

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 07:31 - mån 21 okt 2019
perra> klockrent skrivet

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:54 - sön 20 okt 2019
Grattis Almtuna för vinsten mot Löven.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:23 - sön 20 okt 2019
Visst det är mycket gnäll just nu, men nästan samtliga här är besvikna över hur det sett ut hittills i år. Vi såg hur illa det gick förra säsongen och ville inte uppleva en till säsong, med få glädjeämnen.
Om man i ett senare skede måste värva, så får det inte ske på chans. Man kan inte värva spelare som blir ratade i andra lag. Hade väntat mig mycket mer av Goodwin än vad han visat hittills.
Det är mycket svårare att hitta spelare med Skills nu är före seriestart.
Åkte och såg IK Brage i regn och de har så mycket skills i anfallet (Morsay och Kouakou) och alla i laget spelar enligt uppsatt plan. Kouakou hade bollen tre gånger under matchen (kändes så) och resultatet två mål och en hörna.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:45 - sön 20 okt 2019
Anders W.- ja vad skall man tycka, backarna måste hitta på mål för att det skall bli mål. Hittills har det varit riktigt dåligt med skyttet.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:37 - sön 20 okt 2019
Grattis Almtuna för vinsten mot Löven.

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 17:47 - sön 20 okt 2019
Efter att ha sett nästan alla hemmamatcher i 30 års tid, måste jag tyvärr hålla med dom som klagar.
- SHL-spelarna tycks ha tagit sommarträningen med en klackspark
- De flesta nykomlingarna är för veka och osäkra.
- Passningsspelet är för slarvigt (titta på SHL och lär)
- Målskyttet, sämst i hela HA
- PP och BP under all kritik. Konstig coachning.
Jag är medveten om att vårt gnäll inte hjälper spelarna, men man måste få säga sin mening. Vi trogna supportrar mår inte bra just nu.

Namn: lollo
Skickat: 15:25 - sön 20 okt 2019
Jösses vilket resonemang. Vad bidrar ni med?

Namn: Utflyttad
Skickat: 14:09 - sön 20 okt 2019
Healey>Måste hålla med om att MIK spelar den ointressantaste/tråkigaste ishockeyn i HA. Har slutat åka till hemmamatcherna och ser på TV istället. Vill MIK verkligen att jag skall förnya mina säsongsbiljetter till nästa år, så inte gör man någon speciell bra reklam just nu.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 13:26 - sön 20 okt 2019
Jag har väntat på att någon skriver: vill man se mål gå på innebandy.
Nu är det skrivet och nu går jag på innebandy.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 13:22 - sön 20 okt 2019
Healy. Måste tyvärr hålla med Dig i allt.

Mora har varit kända för fart och spelvändningar. Nu är allt vad Colliton byggde upp borta.

Namn: Healey
Skickat: 13:14 - sön 20 okt 2019
Det är inget fel med att förlora mot Timrå det kan alla lag göra....problemet är hur det ser ut match efter match efter match efter match efter match efter match...i princip helt ofarliga framåt och göra 1-2 mål per matcher är under all kritik. Vi måste spela den tråkigaste hockeyn i hela Sverige.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 13:04 - sön 20 okt 2019
Björklöven har vinster med 5-1 och 6-1, Timrå har vinster med 5-2 och 4-2, Bik har vinster med 5-2 och 6-1, Modo har vinster med 7-1 och 5-0, Vik har vinster med 5-2 och 6-1, tingsryd har vinster med 6-4 och 4-0, t.o.m Almtuna har två vinster med 5-2.
Mora ik har (när dom väl vinner) vinster med 2-1, 2-1,
3-2, 2-1, och 3-1.
Någonting är allvarligt fel i Mik, INGEN kan göra mål, no skills. Petty, Carnbäck, Svanlund borde kunna så oerhört mycket bättre. Normalt sett så borde dom ha gjort 20 poäng tillsammans vid det här laget, dom har gjort 4.........F Y R A........
Inget av division 1 nyförvärven har utvecklats en endaste millimeter och ser verkligen ut som just division 1 spelare. Bara Persson och Bejmo håller måttet, möjligtvis Goodwin och Ljunggren också. Resten av spelarna hade kunnat göra det bra i Orsa ik. Och sen skulle vi ju ha allsvenskan bästa backar?!?!?!?! Ha ha ha ha ha ha. Nä jag säger bara......vad är det som har hänt med Mora ik, dom få spelare som vi fick kvar är 30% sämre i år, och INGET nyförvärv blommar ut och producerar. Jeff.....jag tror det blir bye bye vääääldigt snart

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 23:39 - lör 19 okt 2019
Har förstått att Nyberg är utlånad och var därför inte med som 7:e back i kvällens match i Skogs frånvaro. Men vart var Lindbom och vem är han som var backup i kvällens match.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:52 - lör 19 okt 2019
Tokutvisning sänkte MIK igen. Dessutom har Amner och Masuhr inte lyckats att placera sina backskott, de har haft många chanser. Jag tycker att MIK skall lägga ut intervjuer på spelare som skulle vara tongivande.on skulle

Namn: Johan
Stad: Aspudden
Skickat: 23:04 - fre 18 okt 2019
Bra snack PeO, tummen upp!

Namn: Magnus
Skickat: 17:42 - fre 18 okt 2019
Är det nån som vet vart man hittar 50/50 lotto nummret från senaste matchen mot AIK?

Namn: lollo
Skickat: 14:58 - fre 18 okt 2019
Tänk efter vad ni skriver.Dom yngre spelarna tappar ju självförtroendet totalt.Jag du och dom blir inte bättre av att hela tiden kallas värdelös.

Namn: PeO
Skickat: 13:23 - fre 18 okt 2019
Något positivt: Sneglar man på antalet sålda biljetter ser det stabilt ut för Mora, vi har en jämn försäljning. Jämnare och mer pålitlig än de flesta andra lagen. Skulle vara kul med ett par urstarka publikmatcher dock, för att höja upp snittet. Den siffran är viktig inte bara för att den säger mycket om inkomsterna. I morgon skulle vi kunna nå 3500-4000 om solen hade skinit mer på klubben. Nu är det ju ganska mulet så jag gissar på strax under 3000.

Det fattas "bara" några viktiga signaler från laget (fler vinster, fler oblyga personligheter som man kan ta till sig) för att vi ska kunna höja temperaturen till feber, få drag och fest i hallen. Tills dess måste vi som faktiskt går på matcherna tänka till lite extra och bjussa på oss själva. Jag begär inte att folk reser sig upp och sjunger ramsor, men att haka på handklapp är miniminivån. Börja med det som princip: Alltid följa med i handklapp. Det kostar ingenting alls men effekten kan bli stor.

Namn: PeO
Skickat: 13:14 - fre 18 okt 2019
Än så länge vill jag vara försiktig med negativ kritik av laget, det kommer några poäng lite här och där så det är inte panikläge. Det finns kapital i spelarmaterialet som inte utnyttjas. Å andra sidan är det bara stunder i matcherna som spelet känns riktigt bra eller ens "nu snart händer det!". Jag är skeptisk och optimistisk på samma gång, som moring måste man nog lyckas med det konststycket för att inte bli galen :)

Nog kan vi räkna med en eller två nya spelare så småningom, oavsett om vi börjar vinna mer eller inte?

En sak till: att hoppas är inte en strategi.

Namn: latoba
Skickat: 10:41 - fre 18 okt 2019
Nu väntar Timrå hemma på lördag. Svår match. Tippar att Timrå vinner med 3-1. Hoppas jag har fel.

Namn: hassep
Skickat: 09:15 - fre 18 okt 2019
Venjan...Hickman ser riktigt vass ut. Även erfarenhet från AHL och bara 25 år och ledig. Det vore något...

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 21:59 - tor 17 okt 2019
Justin hickman lillehamar ,kanske en sniper för Mora

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:17 - tor 17 okt 2019
Ser att några tar upp att detta är en flerstegsraket.
Men, om första steget inte lyfter de övriga stegen, vad gör man då? och när?
Förra året så "räknade" ledningen med att spelarna skulle ta steg framåt i utvecklingen. Vi åkte ut i kvalet så det visslade om det.
Just nu är det bland vissa, "det kommer att bli bättre", men detta är ingen inteckning för att det verkligen händer.
Jag vill gärna fortfarande "tro" att det finns en plan B och C redan i år, om plan A inte håller.
MIK har Timrå, Västervik (som redan insett sin benägenhet) och Björklöven kvar i första rundan. Tre förluster där och kan man då fortfarande i forumet säga att "det lossnar snart" och mena det?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:15 - tor 17 okt 2019
Följande spelare har gjort det ska:
Målvakterna, även att jag tycker det var åtminstone ett billigt mål.
Backar: Amner, men det borde blivit något mål (en del markeringsmissar drar ner betyget); Nörstebö med offensiva takter;
Forwards: Johan Persson; Daniel Ljungren; Emil Beijmo.
Följande har jag förväntat mer av: Adam Masuhr (fram för allt med det namnet); Tomas Skogs (Håll vänster stolpe); David Goodwin (var är problemet? ); Niki Petti (kom igång i slutet av föregående säsong).


Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 15:24 - tor 17 okt 2019
Kanske Justin hickman lillehamar kan lösa målproblemen

Namn: Healey
Skickat: 12:45 - tor 17 okt 2019
Börjar nog tyvärr visa sig att vissa spelare så som Carlsson inte håller för allsvenskan ännu, som ska vara en av de spelare som producerar. Svanlund och Carnbäck lär även skärpa till sig som ska vara bärande spelare i allsvenskan. Dock tror jag inte att den förstnämnda som har fått chansen år efter år håller för allsvenskan heller och har även snackat hur han ska producera med mer speltid...dags att leverera. Eklind, Lennström och Erixon har jag inte så mycket förväntningnar på som bara ska in och gnugga och även spela en del box.

Men det hade behövts bytas ut ett par forwards mot 2 nya som kanske kan göra ett mål eller två. Vilket garanterat kommer hända om det fortsätter såhär.

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 10:56 - tor 17 okt 2019
ja då har man varit på årets första match live.Har sett mycket livehockey genom alla tider.Måste säga att den som är värvnings ansvarig måste ha haft väldiga dåliga dagar när han har värvat.Ta tex Lennström -5,carlsson -3,.Före detta shl spelaren Carnbäck -4.Värvar man på 3 års sikt så måste man begripa att kommer någon att bli bra .så får man inte behålla honom,då måste man värva igen.Nej värva spelare efter skicklighet och kunnande oavsett ålder och försök att vara så högt upp i tabellen som möjligt.Nu har man värvat billigt och ungt som inte håller måttet.Detta är nog en av dom sämre Mora ik på många år.Det samma gäller tränare,jakobs är inte nog kunnig, ingen spelide alls .Cochning är lika med noll, man spelar med dom bästa när det är skarpt läge .Vill man ha ändring måste något ske nu ,måste finnas massa bättre spelar ute på marknaden .Man får vad man betalar för.Kommer inte tillbaka till jalas om det inte blir ändring. obs har haft årskort i 10 år

Namn: Ola
Stad: Vallentuna
Skickat: 10:25 - tor 17 okt 2019
Utflyttad>
Då var det över snittet igår. :)
Hur mycket pengar tror du det krävs för att få hit Rowe och Bailey? Och hur mycket är du villig att lägga?


Namn: Pelle
Skickat: 00:05 - tor 17 okt 2019
Vilket gnäll. Om klubben har en treårsplan så betyder väl det att säsong 1 kommer man inte att ha ambitioner om att kunna hota om plats 1-2, eller ta sig vidare långt mot SHL-kvalet. Laget är just nu på åttonde plats. Om man fortsätter såhär och blir åtta och faktiskt får spela Meca Hockey Race så skulle då jag bli nöjd, även om man naturligtvis inte kommer att räcka långt i den serien.

Så jag fattar inte varför folk ropar på Rowe och company redan nu? Till vilken nytta? Bränna pengar så att man inte har något till år två i treårsplanen, när man ska vara bättre än iår? Som att elda för kråkorna.

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:32 - ons 16 okt 2019
1,7 mål snitt på 10 matcher. Alla larmklockor borde ringa!!
Vi får försöka skrapa ihop pengar för att få hit Rowe och Bailey igen.

Namn: Mojmir Bozik
Skickat: 22:17 - ons 16 okt 2019
HakanOlsen: Tror du det ökar möjligheterna att få till en förändring med sånt tänk!?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:58 - ons 16 okt 2019
Fy fan vad jag är upprörd fortfarande. Jag kommer inte att betala föreningsavgift eller sponsra laget framöver om de inte skärper sig ordentligt.

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:33 - ons 16 okt 2019
Jag undrar vad är MIKs målsättning med detta? Man har snart spelat 20 matcher inräknat träningsmatcher och laget lyfter inte.
Såg i någon artikel att man hoppades på en ketchupeffekt. Men, det finns inget just nu som talar för detta.
Det är illa när man sitter och hoppas på att bottenlagen får stryk, redan nu.

Namn: Kvile87
Stad: Göteborg
Skickat: 21:31 - ons 16 okt 2019
Hakan det här laget kör inte över några lag. Det kan man inte heller förvänta sig. Det har varit jämnt i de flesta matcherna,det får man vara nöjd med. Tror topp-8 är vad man har som förhoppning denna säsong.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:24 - ons 16 okt 2019
Otroligt dålig match mot AIK i kväll. Det laget skall MIK köra över. Jag är väldigt beskriven speciellt över Masuhrs och Almers insatts. De gjorde det mycket bra i SHL, skiter de i denna serie?

Namn: hassep
Skickat: 21:24 - ons 16 okt 2019
Ja det här laget håller ingen större klass. Masuhr och Almnér säkerhetsrisk var gång de är inne. Masuhr verkar seg tar felaktiga beslut gång på gång. Nej det här kan gå riktigt illa. Den som byggt det här laget måste nog ta sig en funderande om sin roll som sportchef.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:46 - sön 13 okt 2019
För min del var det en del positivt mot ett lag som är rätt intakt sedan föregående säsong och samkörda. Det var tre riktigt dåliga utvisningar som blev förödande. Jag ser det som att laget kommer att bli allt bättre. En grundläggande sak, håll vänster stolpe vid 4-5!

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 08:44 - sön 13 okt 2019
Några enkla fakta:
1)Passningarna på bladet, inte 1/2 meter framför
2)I dagens hockey gäller skymning och styrning framför målvakten (inte den egna)istället för de gammaldags stenhårda skotten, ofta utanför tyvärr.
3)Det går att neutralisera forwards genom att trycka ut dem, men då måste man ligga tätt och inte steget efter.
4) Det verkar som våra killar inte orkar riktigt. Det är klart att det är jobbigt att jaga hela tiden utan att nå puck.
5)Man kan studera hur taktiskt Oskarshamn,Rögle och Linköping, enkelt manövrerat ut Leksands miljonlirare.
5)Sen vill man se lite action från våra assisterande.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:10 - lör 12 okt 2019
Det som oroar mig är att det är 5 forwards som spelat 8-9 matcher och har 0 Poäng. Man får hoppas att det lossnar för dessa någon gång!

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 20:04 - lör 12 okt 2019
Tycker också Mora gör en hel del bra idag. Men som Utflyttad skriver så räcker vi inte till mot de bästa lagen idag. Däremot kanske vi gör det längre fram i serien.

Namn: Utflyttad
Skickat: 19:46 - lör 12 okt 2019
PÅ min TV så var inte MIK i närheten av poäng och anser att man stundtals var utspelade. Karlskoga hade så mycket mer Skills än vad MIK har. MIK skall ha en eloge för att man kämpar, men det räcker inte mot de bättre lagen.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:32 - lör 12 okt 2019
Knäpp fråga utflyttad. Jag vet vad jag sett, om du sett något annat vet jag inte. Förklara dig!

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:53 - lör 12 okt 2019
HakanOlsen>Ursäkta jag frågar, men vilken match har du sett?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:49 - lör 12 okt 2019
Tycker att laget tidvis gjorde en bra match. Ett par tabbar i försvarszon gav ett par mål i baken som gjorde skillnaden. Tror på framtiden.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:50 - ons 09 okt 2019
Grattis till 3 p, men jag tycker det är väldigt onödigt att bjuda in Tingsryd att ta del av poängen, men det gick bra!

Namn: Rrsenärn
Skickat: 21:03 - tis 08 okt 2019
Utflyttad,
Stod det nåt om att Mora har många unga spelare som spelade i Ettan förra säsongen? ;)

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:28 - tis 08 okt 2019
När man för en gångs skull kände lite glädje runt MIK i år, så måste man förstås läsa en artikel där man påpekar att de tre man vunnit över på senaste tiden var alla i kvalserien till denna säsong. Skall sluta läsa artiklar om hockey :)

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 18:03 - tis 08 okt 2019
Jens Jacobs skulle passa utmärkt i denna måltorka

Namn: MIK:are
Skickat: 20:46 - sön 06 okt 2019
Bra helg för Mora. A-lag, J-20, J-18 segrar. Bra jobbat alla.

Namn: Konny
Skickat: 18:14 - sön 06 okt 2019
Jonte>
Största vinsterna i SHL:
1. Skellefteå-Leksand 0–14 (1976).
2. Brynäs-Färjestad 14–1 (1975).
3. Färjestad-Djurgården 0–13 (1987).
4. Färjestad-Oskarshamn 12–0 (2019).
5. AIK-Björklöven 12–0 (1977)
Gäller SHL och SM-slutspel sedan säsongen 1975/1976.

Källa: Aftonbladet

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 13:47 - sön 06 okt 2019
Oskarshamn åkte på en riktig smäll igår borta mot Färjestad. 12-0. Är det någon här som har koll på om något liknande har skett förut? Vet att vi åkte på en 7-0 Förlust mot Djurgården i Hovet vid något tillfälle. Men det är inte LIKA illa.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:34 - fre 04 okt 2019
Bra kämpat och grattis till 3 p!

Namn: Putte
Skickat: 22:13 - tor 03 okt 2019
6-1 vinst mot FBK av J18 idag. Inte illa.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:55 - tor 03 okt 2019
Hasten - då måste jag ha missat denna information. Jag vet att ställde denna fråga. Stort tack Hasten! För övrigt var det riktigt trevligt att Frölunda vann över Leksand. I morgon får vi hoppas på vinst!

Namn: Hästen
Skickat: 20:45 - tor 03 okt 2019
Hakan:

Jag förstår mig verkligen inte på dig.

Den 24:e september så ställde du exakt samma fråga,


"Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:57 - tis 24 sep 2019
Vad har hänt med Abbott? Har inte spelat för Leksand."

Du fick till svar att han har ett artistkontrakt vilket innebär att han ansluter senare.

Det har inte ens gått 2 veckor(!!!!) sedan du ställde samma fråga igen?

https://www.leksandsif.se/artikel/jyisajxd3-30ead/spencer-abbott-klar-for-leksands-if

Han ansluter i slutet av Oktober. Snälla gör en lätt googling nästa gång.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:32 - tor 03 okt 2019
Tittar på Leksand - Frölunda, är Abbott med i laget?

Namn: Coffey75
Länk: https://www.eliteprospects.com/player/45878/casey-bailey
Skickat: 18:51 - tor 03 okt 2019
Tycker det känns som killarna börjar få ihop det mer och mer. Med lite tid och självförtroende så kommer det här laget växa.
Drömer ändå om en ny Bailey...

Namn: Peo
Skickat: 11:08 - tor 03 okt 2019
vad som är bra och dåligt handlar om relation och perspektiv. Relativt våra seriekonkurenter säljer Mora bra med biljetter. I perspektivet att vi spelat ganska krattigt och mötte en nykomling utan någon egentlig pesonlighet så är 2300 biljetter en bra siffra.

Nu tar vi ett steg fram spelmässigt i nästa match. och sen ett i den efter det.

Namn: Nonne
Stad: Mora
Skickat: 09:01 - tor 03 okt 2019
Håller med föregående.
Eklind har varit bland dom bättre nyförvärven.
Finns mycket hockey i den grabben.

Namn: MIK:are
Skickat: 23:05 - ons 02 okt 2019
Eklind har varit en av de bättre nyförärven så här långt. Goodwin helt ok så här långt. Gillar även det jag ser med Wilson. Nu sitter vi lugnt i båten och ger laget tid.

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:12 - ons 02 okt 2019
Tre positiva saker:
1. Tre poäng
2. TimeOut tidigt visar att man börjar tröttna på avsaknad av prestationer på isen.
3. Målvakterna håller hög klass!
Men, hur är det med utvecklingspotentialen?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:55 - ons 02 okt 2019
Bra med 3p. Jag är tveksam till Eklind (seg gubbe) och Goodwin (spelade han?)

Namn: HakanOlsen
Skickat: 14:47 - ons 02 okt 2019
AH-Det ena utesluter inte det andra, bygga på sikt och få in någon som kan göra mål. Hade hoppats på #90. Det är inte många som ser MIK som ett topplag i år, men bygga på sikt skall inte innebära att de riskerar att ramla ur HA. Det är en marig balansgång som kräver fingertoppskänsla, kyla och att våga.

Namn: AH
Skickat: 08:32 - ons 02 okt 2019
HakanOlsen:
Jag tror inte att det bara är att hyra in målskyttar på beställning. Det är en avvägning mellan att ha panik över den aktuella situationen och att jobba på sikt. Att jobba på sikt får ju inte äventyra existensen i HA men det är heller ingen som lovat att vi ska vara ett topplag till att börja med. Jag själv vill att man har lite is i magen ett tag till för det är trots allt ett nytt lag. Sedan är jag övertygad om att Petti kommer göra många mål när han kommer igång. Jag är faktiskt mer oroad över en del andra spelare som inte visat någon bra HA-nivå och som inte är rejäla nog.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:23 - tis 01 okt 2019
Bra att det är mycket folk, men fortsätter 1 måls-matcherna tröttnar folk. Inget agerande från ledningen när det gäller målskyttar?

Namn: PeO
Skickat: 23:03 - mån 30 sep 2019
En positiv sak, bortsett från den att vi faktiskt vann mot Almtuna trots att spelet inte satt som man önskar: Vi säljer bra med biljetter, både i absolut tal och relativt konkurrenterna. Se till att ta med dig en kompis på onsdag så att vi håller i det. Det enda sätt du som supporter kan hjälpa klubben på är att gå på matcherna.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:47 - mån 30 sep 2019
Skall det ageras något för att få igång målskyttet? Det går inte att vinna genom att göra 1-2 mål per match.

Namn: Putte
Skickat: 18:14 - mån 30 sep 2019
Även Abbe Olsson var en minst sagt spelskicklig forward.

Namn: Steff
Skickat: 16:39 - mån 30 sep 2019
AH: Westerling oxå :)

Namn: AH
Skickat: 15:59 - mån 30 sep 2019
Najso!
Svar på punkt2: Hermansson finns ju i organisationen!

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:45 - sön 29 sep 2019
Nu kunde jag inte se matchen på grund av strul med Cmore. Vad jag förstår har Skogs fortfarande problem. Vad beror detta på? Han ju har spelat SHL ett antal år och borde kunna spela på denna nivå Jag är något orolig att något negativt skall hända då han är inne, tyvärr.

Namn: Najso
Skickat: 19:16 - sön 29 sep 2019
Gött med vinst tillslut, men det ser inte jättebra ut direkt. Klubben måste agera snart innan denna säsongen rinner iväg för oss. Det finns några justeringar jag menar måste göras.

1. Tränarstaben måste våga peta nr. 23. Det håller inte. De måste se det vi andra ser. Obegripligt att han får så mycket speltid.
2. En offensiv assisterande tränare bör adderas till tränarstaben. Som det är nu är alla tre före detta defensiva backar. De behöver hjälp för att lösa upp de offensiva knutarna.
3. Offensiv spets måste in. Vi behöver målskyttar som vi vet producerar på denna nivån. En dröm vore en sån som Olle Liss som har börjat svagt i Österrike, eller en Kalle Östman som har fått lite speltid i DIF.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:10 - sön 29 sep 2019
Det vore väldigt bra om MIK fick någon spelare som kan göra mål. Övriga spelare kämpar men det blir för få mål.

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 15:29 - sön 29 sep 2019
Jag har Telenor som teveoperatör och inga problem med att se dagens match.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 15:13 - sön 29 sep 2019
Är
Det någon som kan se matchen via Cmore? (comhem) Får meddelandet beställ matchen 0.00 SEK.

Namn: latoba
Stad: STRÄNGNÄS
Skickat: 07:25 - sön 29 sep 2019
Är det dags för ny tränare? Det brukar ju vara universalmedlet för hockeyklubbar när det går dåligt en tid. Själv tror jag på lugn, tålamod, problemlösning och hårt arbete.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:15 - lör 28 sep 2019
Healey- skönt med personer som är realister!

Namn: Freppe
Skickat: 07:56 - lör 28 sep 2019
Perka: sju(t), sju(t), sjut(t)?

Namn: perka
Skickat: 06:30 - lör 28 sep 2019
Nå’n som har numret till Pavel Brendl?

Namn: Healey
Skickat: 02:08 - lör 28 sep 2019
Pelle: Som sagt nu är det ju till och med 4 matcher som gått så nu är ju säsongen snart slut så nu kan vi verkligen lägga ner den här säsongen.

Namn: Pelle
Skickat: 22:45 - fre 27 sep 2019
Healy:

Och nu är det 4 matcher och 4p upp.

Gör man som statistiska centralbyrån och förutspår framtiden på basis av det förflutna så kommer det efter 50 matcher att bli 50p upp.

När tycker du man ska ge upp då? 18 matcher och 18p upp? Om det inträffar så tror nog jag att det är ganska kört iaf.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:45 - fre 27 sep 2019
Jag börjar bli orolig. Hur många vinster blir det denna säsong? För sjutton ta in någon som kan göra mål, eller blir det spel i division 1 framöver.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:45 - fre 27 sep 2019
Jag börjar bli orolig. Hur många vinster blir det denna säsong? För sjutton ta in någon som kan göra mål, eller blir det spel i division 1 framöver.

Visar inlägg: 1-100 av 116406 totalt.

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 Next