Tipskungen 3.1 - Elitseriekungen!
Faleijs Finests tidigare tipstävlingar under Superallsvenskan och Kvalserien, även världskända som "Tipskungen" 1 och 2, blev stormande succéer! Besökarnas tips på sluttabell följdes med ett enormt intresse och föranledde oavbrutet råa men hjärtliga kommentarer bland medtävlarna. I den första tävlingen stod Spoven ensam på tronen, och 9-årige Acki var inte sämre i den andra. FF-red böjer sina huvuden i djup respekt för de prestationerna.

Men nu är det dags igen! Vem blir Elitseriens allra förste oomstridde Tipskung?

FF kommer precis som tidigare att redovisa aktuell ställning efter varje spelad omgång. Endast den/de med flest poäng enligt sluttabellen belönas, men detta rikligt då de/den tar hem hela potten! Inga tröstpriser utdelas här. Reglerna är de samma som tidigare, mer om dem längst ned på sidan.

Sist det begav sig deltog 26 personer, vi räknar förstås med minst lika många denna gång! Så här enkelt deltar du:

1. Fundera noga igenom Elitseriens sluttabell och maila sedan in den till oss på info@mik.se senast tisdag 28/9 klockan 19:00!

2. Vi behöver förutom ditt riktiga namn och telefonnummer (så att vi kan överlämna vinsten), även veta vilket namn du vill tävla under (om inte ditt eget)?

3. Du får svar till den e-postadress du skickar ifrån hur du betalar insatsen på SEK100. Erhåller vi inte din betalning under vecka 40 stryks du från tävlingen.


Poängräkningssystemet är upplagt enligt följande: Lag på rätt placering ger 4p. Ligger laget en placering över eller under den tippade ges 3p. Ligger laget två placeringar över eller under den tippade ges 2p. Ligger laget tre placeringar över eller under ges 1p etcetera.

Maximalt kan då utdelas 48p (12x4p).
Det hela är rättvist och inte så komplicerat som det låter.

Efter varje omgång räknar vi alltså ut aktuell ställning och gör en tabell med gästboksskribenternas namn. Detta endast för att få en fingervisning om formen på tippandet och för att ge dig tillfälle att lämna riktigt dryga kommentarer till de som (tillfälligt?) ligger efter dig i tabellen.

Observera att inga poäng tas med till nästföljande omgång. Ställningen baseras bara på aktuell tabell, samt att det endast är sluttabellens poäng som ligger till grund för tävlingen!

Teckenförklaring!

Tot. = Totalt antal poäng
o1, o2..o10 = Omgång 1, omgång 2..omgång 10 d.v.s placering respektive omgång
Pl. = Placering
Po. = Poäng